توجه ... توجه

برای مشاهده نمونه کار ها باید از نرم
افزار Flash Player استفاده کنید.

دریافت فایل

برای دریافت فایل کمک آموزشی نحوه استفاده از تخته های هوشمند بر روی لینک زیر کلیک کنید.

گوشه چشمی به فعالیت های گروه ICT مجتمع

گوشه چشمی به فعالیت های ICT مجتمع

نمونه کار پکیج ورودی

لوح فشرده ای است حاوی مجموعه ای از تولیدات محتوای هوشمند که در یک سال تحصیلی مورد استفاده دانش آموزان بوده و به منظور آشنایی دانش آموزان جدید الورود با فعالیت های مدرسه در حوزه آی سی تی طراحی گردیده است.

نمونه پیک نورورزی

لوح فشرده ای حاوی مجموعه ای از نکات مهم درسی ، آزمون ،پژوهش و سرگرمی با هدف بالا بردن سطح علمی دانش آموزان برای تعطیلات نوروز در نظر گرفته شده و در قالب عیدانه به دانش آموزان ارائه شد.

نمونه تقویم اجرایی دانش آموزان

تهیه لوح فشرده تقویم اجرایی شامل برنامه ریزی سالانه مجتمع در حوزه های مختلف آموزشی ، اجرایی ، تفریحی ، پرورشی ، تربیتی ، فوق برنامه ها می باشد که به تفکیک دانش آموزان و دبیران تولید شده وپس از شروع سال تحصیلی در اختیار اولیا دانش آموزان و دبیران قرار می گیرد